Cart
Checkout Secure

Heb je een vraag?

flynnorganics@gmail.com

ma tm zo 9:00-21:00

Wie zijn wij

Nathalie en Brian 

Al aardig wat jaartjes gelukkig getrouwd en ouders van 6 lieve kinderen.

Als ouders weten wij hoe belangrijk gezond en lekker eten is. Aangezien wij dol zijn op paddestoelen besloten wij om ze zelf te kweken. 

 

Nathalie ruim 10 jaar in de horeca gewerkt en weet hoe belangrijk kwaliteit is. Zij onderhoud de website, de bestellingen, en het contact met de klanten.

 

Brian werkt al ruim 15 jaar in de clientservice, en vind goed contact met klanten zeer belangrijk. Hij maakt onze eigen mix voor de paddestoelen, en kweekt deze dan zelf met veel liefde en passie. Ze worden puur handmatig geteeld. Zonder chemicalien en mest, En dat proef je!

 

Bij Flynn Organics staat de kwaliteit boven de kwantiteit. Er wordt met grote zorg aandacht besteedt aan de substraat en het klimaat binnen de kwekerij om te komen tot de beste kwaliteit.

Added to cart!
Spend $x to Unlock Free Shipping Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping