Vegetarische Paddenstoelen Burger
Een vleesloze burger gemaakt met verse Oesterzwammen.
Ingredienten
- 500 gram fijngesneden Oesterzwammen
- 4 grote of 6 medium geklopte grote eieren
- 2 tenen fijngesneden knoflook
- Kopje paneermeel
- Kopje geraspte of fijngesneden Cheddar Cheese
- 2 (medium) fijngesneden uien
- 1/2 Kopje bloem
- Peper en Zout naar wens
- Thijm naar wens
- Olijfolie
- 4 Broodjes
- Verse (romaine) sla
Instructies
1 Combineer de eerste 9 ingrediënten in een grote kom.
2 Vorm in vier burgers. Ik heb deze vorm gebruikt om ze mooi in model te krijgen. Krijg je ook mooi even grote burgers.
3 Verhit de olie op middelhoog vuur in een grote gietijzeren of andere zware koekenpan. Voeg hamburgers toe; kook tot ze knapperig en lichtbruin zijn, 3-4 minuten aan elke kant.
4 Serveer op broodjes met sla. Voeg eventueel wat mayonaise toe.