Cart
Checkout Secure

Heb je een vraag?

flynnorganics@gmail.com

ma tm zo 9:00-21:00

Lion's Mane Fingers

By Nathalie Flynn March 27, 2021 0 comments

Lion's mane Fingers

Heerlijk verse krokante Lion's Mane hapjes. Lekker met een verse salade en bijvoorbeeld een (huisgemaakte) Ravigottesaus

 

 Maaltijd: Tussen- Voorgerecht, Dinner
 Keyword: Hericium erinaceus, lion's mane mushrooms
 Voorbereidingstijd: 10 minuten
 Kooktijd: 10 minuten
 Totale tijd:  20 minuten
 Servings 4

Ingredienten

  • 500 gram fijngesneden or in stukken gescheurde lion's mane 
  • 2 kopjes bloem
  • 1 kopje water
  • eventueel panko
  • zonnebloemolie of frituurpan
  • kruiden naar wens (Denk b.v. aan peper, zout, knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder)

 

Instructies

1 Snijd de Lion's Mane in reepjes of stukjes

2 Voeg de kruiden toe

 

3 Mix de kruiden goed en laat even intrekken

4 Maak een papje van de bloem met water en wat peper en zout en voeg dit toe aan de stukjes Lion's Mane. 

5 Wanneer je dit goed hebt gemengt bak je het een aantal minuutjes in hete olie of de frituurpan tot het geel/bruin kleurt

6 Haal ze uit de pan en laat het uitlekken op keukenpapier

7 Indien je ze extra krokant wilt kun je ze nog een keer door het bloempapje halen en wat extra bloem/panko toevoegen

8 Bak ze nog een keer in de hete olie. (ik heb alleen wat extra panko/bloem toegevoegd dit keer en niet nogmaals door het papje gehaald)

9 En klaar is je heerlijke krokante Lion's Mane. Eet smakelijk! 

 

 

 

 


Older Post Newer Post

Newsletter

I agree to subscribe to updates from FlynnOrganics

Recent Post

Added to cart!
Spend $x to Unlock Free Shipping Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping